Katsastusaikataulu ja -hinnat


Veneiden katsastus tulee suorittaa pääsääntöisesti 30.6.2022 mennessä.

KPS–KSS:n katsastajat ovat keskitetysti paikalla Meriniemessä neljänä katsastusmaanantaina klo 17–20, jolloin ennakkovarausta ei tarvita ja katsastuksen hinta on edullinen.

Sammutinten tarkastus ja uusien sammutinten myynti katsastusmaanantaisin klo 17 alkaen niin kauan kuin tarkastettavia sammuttimia riittää.

Kaasulaitetarkastukset katsastusmaanantaisin, vain ennakkotilauksella.

 

Katsastusten hinnat:

Katsastusmaanantaisin 30€ / katsastus, käsittäen vuosikatsastuksen Meriniemen laitureissa. Runkokatsastus Sapokan talvisäilytysalueella 40€/katsastus. Mikäli vene on muualla, tulee katsastaja kuljettaa paikalle tai maksaa hänelle kilometrikorvaus 0,46€/km.

Muina aikoina 50€ / katsastus + kilometrikorvaus 0,46€ / km. Katsastuksesta tulee tällöin sopia katsastuspäällikön tai suoraan jonkun katsastajan kanssa.

 

Katsastuksen maksaminen:

Katsastusmaanantaisin Meriniemessä suoritetun katsastuksen jälkeen, maksu mieluiten puhelimella katsastajan lähettämällä IZettle linkillä. Mikäli maksu linkillä ei onnistu, voi katsastuksen maksaa myös KPS tilille käyttäen katsastajalta saatua viitenumeroa. Toimistossa toisinaan onnistuu maksu korttipäätteellä. (jos katsastaja on kassana toimistolla, hän on luonnollisesti pois katsastusvahvuudesta 🙁  )

 

Katsastusajat Meriniemessä

Vuoden 2023 katsastusiltojen aikataulu julkaistaan keväällä 2023.